16.04.2024 19:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Чому Петро Порошенко — троянський кінь партії регіонів

 

 

Тільки лінивий не читав міф про те, як греки взяли Трою. Тільки сліпий не бачить те, як «риги» взяли Україну.

Мені заперечують: при чому тут регіонали – наш президент Порошенко!?

Почнемо з того, що Петро Олексійович заплив у політичну гавань на баркасі Віктора Медведчука, «рішали» дуже великого масштабу. В кінці дев’яностих саме у Медведчука Порошенко драїв палубу та лизав … В тодішній Кучмівській СДПУ(0) він зміг прогнутися під кумом Путіна, розвинув круг знайомств та набув вагомості.

Перші спроби заснувати партію Солідарність не дали Порошенку нічого крім збитків, тому не довго думаючи Петро Олексійович разом з друзями, серед яких був і тодішній головний налоговик Микола Азаров і тодішній мер Донецька Володимир Рибак, заснували партію регіонів. Співпраця з “донецькими рішалами» зміцнила погляди Порошенка. Віктор Янукович, Микола Азаров, Арбузов жили однією «сім’єю» з Петром Олексійовичем, робили разом одну сумнівну справу.

На цьому тлі, вихід Порошенка з партії регіонів був несподіваним, але на подив, спокійним : ні резонансних заяв, ні викриттів злодіїв злодійського блоку – майже нічого. Зміна прапору і подальша робота вже у штабі Ющенка не вартувала Порошенку особливих зусиль. Вміння домовлятись – природна риса Петра Олексійовича притаманна членам родини Вальцманів.

Працюючи у Ющенка, Петро Олексійович вирішував всі питання гранд боса, які стосувались “партії регіонів”. Петро Олексійович настільки вжився в роль, що навіть встиг стати кумом Ющенка, депутатський мандат і посада в бюджетному комітеті – стали приємним бонусом, та відкрили нові горизонти перед Петром Олексійовичем.

Як ув’язнений спілкується зі слідчими через адвоката, так Ющенко через Порошенка «спілкувався» з «регіоналами». Петро Олексійович був потрібен Ющенку більше за повітря, і це часто використовували. Чого стоїть згадати Ющенка, стоячого на сцені Майдану зі спотвореним отрутою обличчям, та помаранчевий «шарфік» Азарова на цій же сцені.

Надірване, речівкою «Бандитам-тюрьми», горло патріота Порошенка не стало на заваді, щоб Петро Олексійович у 2012-тому знову вскочив у лодку бандита Януковича, та обійняв посаду міністра економіки.

І все по новому: заводи, пароходи… Не заради себе – заради багатостраждальної України.

PS: Тільки лінивий не читав міф про те, як греки взяли Трою. Тільки сліпий не бачить те, як «риги» взяли Україну.

Роман Засуха, sprotiv,org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-08-2015 12:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100