19.04.2024 20:00 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Колаборант єкс-регіонал Муженко заявив, що село Широкино не має військової цінності

Начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко вважає, що село Широкино поблизу Маріуполя не має ніякої стратегічної цінності.

Про це він заявив в інтерв'ю ZN.UA.

«Можлива демілітаризація Широкино набуває певний резонанс тільки тому, що зимовий наступ на цей населений пункт був більше піар-акцією, ніж військовою операцією. Нам це створило більше проблем, ніж принесло вигоди. І ми їх досі не можемо вирішити. Про Широкино чомусь знає весь світ, хоча військової цінності воно не має», — відзначив він.

Муженко пояснив, що в українських сил є лінія оборони на висотах за Широкіним, і контроль над цими висотами дозволяє успішно реагувати на загрози Маріуполю.

Як відомо, українська сторона в Тристоронній контактній групі в квітні запропонувала демілітаризувати Широкиного.

Жителі Маріуполя попросили президента Порошенка відмовитися від цієї ідеї. Вони заявили, що на території Широкиного розташована стратегічна висота, і якщо її займуть бойовики, Маріуполь опиниться під загрозою.

Муженко — колишній депутат Житомирської облради від партії регіонів.

Раніше колаборант Муженко зізнався, що вів переговори з російським генштабом під час битви за Іловайськ. Це така ситуація, якби, наприклад, Жуков дзвонив Гудеріану під час битви за Москву і щось патякав з фашистами.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-08-2015 11:56 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100