19.04.2024 18:51 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Теракт під Радою. Де були МВС, СБУ і служба держохорони?

Де були вчора МВС, СБУ і служба держохорони? На чийому вони боці?

Чим більше думаєш про вчорашній теракт в прямому ефірі під Верховною Радою, тим більше запитань. Найперш, звичайно, до Авакова, оскільки його підлеглі знаходились по обидві сторони кривавої сутички. До його батальйонів нацгвардії стільки запитань, але вони дивним чином не переходять в природні запитання до породившого ці батальйони Авакова. Потім, що за дивна реакція Авакова на теракт в соціальних мережах? Складається враження, що для нього це не було сюрпризом. Навіть не було трагедією, створеною його халатністю чи слажбовою невідповідністю. Не було жодного відчуття, що його це захопило зненацька; тим більш не було у нього почуття обурення, мобілізації і керування процесом нормалізації ситуації та затриманням злочинців. Пости зі смайликами про поранених і загиблих, які він постив як звичайний пенсіонер, що щось почув на лавочці. Або троль.

Тепер по суті. «Протестувальників» було заледве кілька сотень. Під Верховною Радою, де відбувалось засідання. І де був присутнім президент. Що завадило Авакову пропустить людей, що йшли до ВР, через рамку металошукача? Чому не було «людей в цивільному» в натовіпі «протестувальників»?

Ті самі питання до гонорової служби держохорони імені пріснопам'ятного Гелетея. І, звичайно, до не менш славної СБУ — де вонии були всі з полчищами стукачів, якщо допустили теракт під стінами ВР в присутності президента?

Чому вони всі мовчать? Чому ніхто не вимагає від них відповідальності? За що вони носять високі звання і отримують високі зарплати?

І чи дійсно їх робота на Кремль закінчилась з втечею Януковича і тодішніх їх очільників?

Вікторія Полець, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-09-2015 19:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100