28.03.2024 21:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Всім 2 місяця СІЗО. Список заарештованих після теракту під Радою

1. Суд по Михайлу Балізу закінчився 2 місяцями СІЗО. Ч.2 294 ККУ та ч.3 345 ККУ.До 15 років світить.Два співробітника міліції заявили, що хлопець їх бив.

2. Форманюк 2 місяця СІЗО

3. Криворучко Михайло це росіянин, якого теж затримали під ВР, він журналіст , виконував Редакційне завдання, 177 ст.Підозрюваний просто розносить справу. Його готові взяти на поруки 3 людей. 60 діб СІЗО

4. Іван Сосна, 60 СІЗО. Доречі він 1997 року народження

5. Богдан Тицький повезли на хрещатик 42, Міліція арештувала депутата Марк Гресь, який приніс поруки на Богдан Тицький. За відсутності депутата-поручителя поруки не беруться до уваги; знову суд перенесли на Гайцена 4.

6. Гроцков Володимир бієць-доброволець бату ОУН, опозиціонер з росії, на якого там через його погляди відкрили кримінальну справу- 2 місяці СІЗО.

7. Олійник 60 діб. нікого не закликали до суду , самі зачитали вирок.

8. Бойко В"ячеслав 2 місяці СІЗО.

9. по Мельничуку триває суд.Його навіть біля ВРУ не було.Його прийняли за вишиванку на Майдані. Є допити 2 мусорів які давали його одночасно і зробити такі ж помилки, перше опізнали а потім затримали.

До речі, цікавий факт — у майже у всіх підозрюваних 1 прокурор — Грачко. інші уточнюються.Скоро буде список прокурорів та судів.

Доказова база абсурдна як завжди.
Прокурори говорять, що великий суспільний інтерес переважає презумпцію невинуватості.

Суддя Карабань був внесений до списку осіб, що підпадають під люстрацію. Судив майданівців, відомий неправомірними вироками.

До суду прибув Лозовий (депутат ВР) вимагає зустрічі з головою суду.

Під судом на Гайцена 4 повно НГУшників й зам прокурора Києва.

Tamara Shevchuk, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-09-2015 22:59 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100