28.03.2024 17:18 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Найстрашніша темрява перед світанком

Найстрашніша темрява перед світанком.

І в цей момент стає важко, ібо часто бачу апатію тих, хто для мене є титаном духу.

Бачу позицію найближчих, що хочуть відділитись від цього всього. Не вникати. Відмежувати себе від цієї олігархічної держави і всього цього маразму, що тут відбувається. Бачу потухаючу надію в очах тих, хто поставив знак рівномсті між словами «життя» і «боротьба». Чую про те, що пора збирати речі і готуватись до від"їзду звідси...

Насправді маразм не в країні, а в голові.

Якщо у вас в квартирі бардак, ви не ігноруєте його. Ви не тікаєте жити до сусідів від нього. Ви докладаєте ВОЛЮ, відриваєте п"яту точку від дивана, і, навіть якщо не хочете, берете і прибираєте.

Звісно, можна сидіти і чекати, поки все поросте грибами. Потім лісом. А потім в тім лісі заведуться вовки — і з"їдять тебе.

І мені байдуже, що ці вовки відчувають сьогодні себе хазяями у моїй країні. І мені все-одно, що вони з"їли і залякали левову більшість моїх співмешканців. Ібо протест супроти вовчих порядків — у моїм нутрі.

І у вашім теж. Інакше б, ви б давно уже були обідом.

Тяжко, важко, морально, фізично, духовно. Набридло. За*бало. Мене теж.

І не вперше.

Тоді або «с волкамі жить — по волчьі вить», або тікайте звідси, ібо самовільно перевели себе на нижчу сходинку харчового ланцюжка. Тільки і там ви будете теж знизу. Можна втекти від ситуації, але не можна втекти від себе.

А якщо вам уже не потоланило бути сліпим свинопасом, то гостріть шаблю, як порядник козак. І пам"ятайте, найстрашніша темрява перед світанком.

Наша возьме!

Слава Україні!

Денис Котов, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-09-2015 12:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про:

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100