19.04.2024 19:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Воєнний стан – велика біда: ваші гроші конфіскують, в квартиру поселять солдатів

 

 

Введення військового стану – велика біда для всієї країни; завдяки дипломатичним зусиллям цього кроку вдалося уникнути.

Про це розповів позаштатний радник президента України Олег Медведєв, повідомляє sprotiv.org.

За його словами, військове положення не введено в Україні, тому що зусиллями дипломатів, в тому числі президента, зараз немає ескалації на Донбасі.

— Протягом останніх 2-3 тижнів вперше за півтора року дотримується режим припинення вогню. Було б дивно в цій ситуації взяти і ввести воєнний стан, — зауважив він.

Медведєв додав: до припинення вогню Порошенко знаходив для країни більш щадні інструменти захисту, чим тотальне введення військового положення.

Радник підкреслив:
— Воєнний стан – це велика біда для України, це велике навантаження на її економіку, це велике навантаження на її людей. Зокрема, військове положення означає, що ваш банківський рахунок може бути конфіскований і перерахований на потреби армії. Воно означає, що у вашу квартиру можуть поселити роту солдатів. Воно означає, що поки ми тут з вами розмовляємо, тут може сидіти цензор і вказувати, про що ми можемо говорити, а про що – ні, — розповів Медведєв.

Крім того, введення воєнного стану означає припинення міжнародної підтримки – міжнародні фінансові організації не дають грошей країнам, що знаходяться в стані війни.

За словами Медведєва, воєнний стан – крайня міра, яка передбачає ескалацію по всій лінії зіткнення. При цьому ніхто не гарантує, що у нас не буде повномасштабного вторгнення по всій лінії російсько-українського кордону.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-09-2015 19:23 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100