29.03.2024 10:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Відкритий лист Андрію Садовому #supportmagdysz

Андрію Івановичу!

Ви змусили керівника управління культури Львівської міської ради Ірину Магдиш написати заяву про звільнення у зв’язку з її критикою на адресу неназваної церкви щодо зловживань суспільною довірою та монополізації культурного життя на околицях Львова.

Замість організації дискусії на чутливу тему Ви репресували підлеглу за висловлення думки.

Ви не сприйняли критичну заяву фахівця як тривожний сигнал, що треба приділити більше уваги розвитку культури у Львові. Хоча ніде, крім Львова, ми не бачили в громадському транспорті наліпок з написами «Стережіться кишенькових крадіїв!». І ніде, крім Львова, ми не мали такого сумного досвіду, що 6 гривень за проїзд, передані товариством з трьох гостей Вашого міста в набитому людьми трамваї, зникають дорогою до водія, присвоєні якоюсь нечистою на руку особою – а далі наша коротка гучна проповідь про те, що крадіжка є гріхом, викликає у натовпу пасажирів лише сміх, і – о Боже! – ніхто не бажає зізнаватися чи допомогти викрити крадія…

Ви заявили, що критика церкви ображає Ваші почуття віруючого. Відтак, Ви самі визнали, що ваше кадрове рішення щодо пані Магдиш є імпульсивним, емоційним, ірраціональним.

У вашому партійному маніфесті йдеться про те, що об’єднання «Самопоміч» впроваджує в українську політику принципи християнської моралі та здорового глузду. Але своїм ганебним вчинком Ви засвідчили, що керуєтеся нестриманими емоціями та нездоровими політичними пристрастями, а зовсім не моральними принципами та здоровим глуздом.

Оголошуємо Вам громадський осуд.

Пропонуємо вибачитися за нестриманість перед Іриною Магдиш, провести круглий стіл щодо стану культури у Львові та до оголошення експертних висновків учасників круглого столу не поспішати із кадровими рішеннями.

Юрій Шеляженко, голова ГО «Інститут душевної релігії».

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-10-2015 7:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100