29.03.2024 08:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Партія Порошенка витратила на передвиборчу кампанію найбільше. У Києві — 64,3 млн гривень

Київська територіальна організація партії "Блок Петра Порошенко «Солідарність» витратила найбільше коштів на кампанію з виборів депутатів Київської міської ради й мера Києва порівняно з іншими політичними силами, кандидати від яких були зареєстровані в Києві, повідомляє sprotiv.org.

Про це свідчать дані проміжних фінансових звітів про надходження й використання коштів виборчих фондів партій (за період від дня відкриття поточного рахунка виборчого фонду до 15 жовтня), надані Київською територіальною виборчою комісією.

Зокрема, БПП витратила на передвиборну кампанію понад 64,3 млн гривень.

Найменше витратила на передвиборну кампанію партія «Єдина сила» — майже 2,6 тис. гривень.

Партія «Рух за реформи» витратила більше як 38,8 млн гривень, "Об'єднання «Самопоміч» — більше як 10 млн гривень, «Опозиційний блок» — майже 11,6 млн гривень, «Відродження» — більше як 2,9 млн гривень.

Партія «Наш край» витратила на кампанію з виборів 2,2 млн гривень, партія «Едність» — 2,06 млн гривень, «Партія рішучих громадян» — 1,1 млн гривень.

Усього фінансові звіти подали 26 партій із заявлених 40.

Майже всі партії використовували більшість коштів на оплату послуг засобів масової інформації, значна частина грошей також була витрачена на виготовлення друкованих агітаційних матеріалів.

Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала 40 партій на вибори Київської міської ради 29 кандидатів у мери Києва.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-10-2015 21:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100