20.04.2024 10:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На Геннадія Корбана працювали російські політтехнологи, — ЗМІ

Передвиборчу кампанію Геннадія Корбана вели "одіозні російські політтехнологи Дмитро Куліков і Ісканлер Валітов, про це пише місцеве видання «Днепр вечерний», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Дмитро Куліков відомий своєю сильною українофобською позицією, постійно бере участь у програмах Володимира Соловйова на російському телеканалі «Россия 1», інших передачах, веде власну передачу і консультує російську владу з питань України, повідомляє видання.

Зазначимо, Корбан, зокрема, балотувався в мери Києва, а також спробував стати нардепом наскандальних довиборах на окрузі № 205 в Чернігові.

Як заявив місцевий експерт Андрій Клячін, над чим саме працювали Корбан і Куликов разом невідомо. Зараз перевіряється інформація про те, що команди Куликова і Валітова в терміновому порядку покинули Дніпропетровськ.

«Думаю, що найближчим часом ми почуємо коментар правоохоронних органів про те так це чи ні», – заявив експерт.

Нагадаємо, Корбана затримали зранку суботи, 31 жовтня 2015 року, під час спецоперації, яку провели 50 працівників Генпрокуратури і понад 500 працівників СБУ. Йому інкримінують низку злочинів, серед яких – викрадення людей та заволодіння чужим майном.

У Генпрокуратурі також заперечили політичний підтекст цієї спецоперації.

Згодом в Службі безпеки України повідомили, що під час обшуків в рамках цієї спецоперації було вилучено $1,5 млн і засоби стеження за людьми.

Того ж дня увечері СБУ заявила, що з фонду Корбана фінансувалася приватна армія, яка, насправді, була особистою охороною...

Корбан підтвердив, що його підозрюють у викраденні двох людей, а також у розкраданні коштів зі створеного ним «Фонду оборони країни».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-11-2015 17:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100