23.04.2024 18:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нардеп від окупаційного Опоблоку Ігор Шурма не встав під час вшанування жертв Голодомору. Відео

Член депутатської фракції Політичної партії «Опозиційний блок» Ігор Шурма не виявив бажання піднятися з місця під час вшанування хвилиною мовчання жертв політичних репресій і Голодомору.

Про це на своїй сторінці в соцмережі facebook написав нардеп Ігор Гузь, повідомляє sprotiv.org.

«Подонок Шурма принципово не встав зі свого робочого місця під час звернення до світової спільноти щодо визнання Голодомору, як геноциду українського народу, яке зачитував Андрій Парубій», – написав депутат.

Ігор Шурма, львів’янин за походженням, останніми роками працював в Харкові. Був і заступником голови Харківської облдержадміністрації з соціальних питань, і заступником харківського міського голови – директором Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Харківської міськради.

Його син Ростислав – Генеральний директор ВАТ «ЗМК» Запоріжсталь", був депутатом Донецької обласної ради (за списками партії регіонів), а зараз є депутатом Харківської міської ради від «Опозиційного блоку», а також головою Запорізької регіональної організації політичної партії «Опозиційний блок».

У липні Ігоря Шурму облили у Львові свинячою кров’ю. Інцидент трапився після прес-конференції, яку нардеп давав з нагоди відкриття своєї громадської приймальні в місті.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-11-2015 10:34 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100