29.03.2024 15:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зрадники України о 0:07 поновили енергопостачання окупованого Криму

Національна енергетична компанія «Укренерго» 8 грудня 2015 року поновила поставки електроенергії до Криму лінією електропередачі 220 кВ «Каховська-Титан» о 0:07.

Про це заявив начальник управління з інформаційної політики «Укренерго» Зіновій Буцьо, повідомляє sprotiv.org.

5 грудня лідер кримських татар Рефат Чубаров мав розмову з президентом Петром Порошенком.

Було ухвалене рішення запустити електрику на півострів однією з 4 ЛЕП, а саме через гілку «Каховська — Титан» (для підприємств Фірташа).

«Ми були готові включити вчора ввечері, але кримська сторона була не готова прийняти. У них виникли неполадки на обладнанні... О 0:07 лінію було включено», — розповів Буцьо.

Буцьо додав, що вранці 8 грудня потужність переданої лінією електроенергії становила 120 МВт.

Як повідомив в.о. голови Чаплинської райдержадміністрації Віталій Спіжов, близько 1:15 ночі за згодою учасників акції енергетичної та продовольчої блокади АРК до електроенергії було підключено лінію ПЛ 220 Кв Каховська — Титан, від якої живиться два райони Херсонської області — Каланчацький та Чаплинський.

«Лінія ПЛ 220 Кв Каховський-Титан підключена до живлення електроенергією. Активісти акції, з якими ми постійно ведемо діалог, залишаються на місці, де стався підрив електроопор, та охороняють дві інші пошкоджені ЛЕП», — зазначив Спіжов, повідомляє Херсонська ОДА.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-12-2015 11:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100