28.03.2024 12:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Суд відпустив Лукаш і дозволив їй втікти у Росію, повернувши закордонні паспорти. Документ

 

 

Солом'янський суд Києва випустив екс-міністра юстиції часів Януковича Олену Лукаш, повернув їй закордонні паспорти і заставу.

Про це на своєму Facebook напсиав колишній голова АП Януковича Андрій Портнов, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Він також виклав копію рішення суду про відмову у продовженні запобіжного заходу щодо Лукаш.

За його словами, Лукаш віддали закордонний паспорт і тепер вона має повну свободу пересування.

Крім того, суд повернув всю суму застави, яка була внесена за Лукаш.

Служба безпеки повідомила про «спецоперацію» із затримання Лукаш 5 листопада 2015 року. Згодом з'ясувалось, що Лукаш до того постійно перебувала в Києві і жила в будинку своєї матері.

6 листопада Печерський суд обрав Лукаш запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою звільнення під заставу 5,1 млн гривень. Заставу за неї вніс Новинський.

18 листопада суд зменшив заставу для екс-міністра юстиції Олени Лукаш і постановив зняти із неї електронний браслет. Раніше Лукаш була випущена з СІЗО й змушена була носити електронний браслет.

ГПУ підозрює Лукаш у заволодінні коштами державного бюджету в розмірі 2,5 млн грн та вчиненні службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки під час її перебування на посаді міністра юстиції.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-12-2015 20:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100