29.03.2024 10:02 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Спецслужба провела фізичну ліквідацію Скрябіна — заява свідка. Аудіозапис

Після ДТП такий собі Дмитро Ященко в соцмережах заявив, що ДТП сталося на його очах, і крім позашляховика Кузьми і молоковоза в ньому фігурувала якась чорна «Хонда», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Нам вдалося отримати аудіозапис спілкування з автором цього повідомлення по телефону.

«Нас обігнав джип (автомобіль Кузьми. — НБРУ.), За джипом пронеслася «Хонда». Вона обігнала джип з правого боку, притискаючи його до середини смуги. Маневр молоковоза я взагалі не зрозумів. Він стояв, а потім різко поїхав до середини дороги і звернув праворуч, так що удар джипа припав на середину машини», — розповів Дмитро і додав, що після аварії він разом з трьома своїми пасажирами намагався допомогти водієві джипа.

«Ми вчотирьох намагалися відкрити двері авто і витягнути водія, але у нас не вийшло. Ми і не зрозуміли на місці, що це загинув лідер гурту «Скрябін», дочекалися ДАІ, залишили їм свої контакти і поїхали», — продовжив Дмитро.

У розмові Дмитро повідомив, що він і троє його товаришів можуть дати свідчення, але переживають за свою безпеку і тому виїхали з міста. Не уточнивши, правда, з якого. Зазначимо, що телефон, за яким колись говорили з Дмитром, не відповідає, а його сторінка в соцмережі видалена.

Перед аварією Кузьма записав звернення, в якому різко висловився щодо депутатів Верховної Ради України. «Смерть всім козлам», — сказав Кузьма, а потім додав: «Вся це піздота, яка там сидить, повинна бути стріляної і пізженой».

Судячи з усього, Скрябін висловлював підтримку новому протесту, який за його участі міг стати Майданом-3 проти Порошенко, Яценюка та Турчинова.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-12-2015 22:21 | Кількість переглядів 3070 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100