23.04.2024 17:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Пам'яті Бориса Нємцова: «Борітеся, чиніть спротив, не здавайтеся!»

Вбитий холуями Путіна лідер російських лібералів застерігав українців від цензури під приводом «інформаційної безпеки».

30 січня 2015 року в Кисельова на «Чорному дзеркалі» у прямому включенні з Москви Борис Нємцов сказав пророчі слова:

– Той, хто жертвує свободою заради безпеки, втрачає і свободу, і безпеку... Вам можуть розповідати нинішні керівники, обрані, до речі, цілком демократично, що в зв'язку з війною з Росією потрібно навести елементарний інформаційний порядок, щоб вся нація була консолідована. Такі благі цілі будуть ставитися. І багато людей можуть в це повірити. Адже, дійсно, країна воює, гинуть і українці, і росіяни, гинуть мирні жителі, люди похилого віку і діти. Тому, мовляв, введемо якусь таку військову цензуру, щоб які-небудь провідники ідей розвалу, сепаратизму не могли з'явиться на екранах. Я думаю, що зараз є така ідея закрити вільні ЗМІ.

Так от, не піддавайтеся на це! Не піддавайтеся! Як тільки вам заткнуть рот, почнеться інформаційний терор і злодійство, які й без того процвітають в Росії, в Україні та взагалі на пострадянському просторі. Треба розуміти, що цензура, в першу чергу на телебаченні – це безмежне свавілля чиновників. тому що чиновники починають красти і грабувати тільки тоді, коли знають, що розголосу не буде. Чиновники перестануть працювати, коли їх перестануть критикувати... Це величезне завоювання українського народу, що ви не дозволили собі промивати мізки. От у російського народу вже виїли мозок, в країні процвітає інформаційний тероризм. Коли кажуть, що братський народ є фашистським народом, і в це все більше і більше народу вірить, це означає просто терор проти власного народу. Щоб у вас цього не відбувалося, вам треба всім серцем захищати свободу, в першу чергу, телебачення, тому що народ отримує інформацію в основному з телебачення. Я знаю, що телеканали українські належать різним великим бізнес-структурам. Головне, щоб не належали одній, наприклад, Порошенку чи Яценюку. Коли телебачення опиниться в руках одного, хай навіть найпрекраснішого та найпатріотичнішого, громадянина України, як тільки це трапиться — вам усім кінець. Борітеся, чиніть спротив, не здавайтеся!

Він так добре про нас думав... І це ще одна причина, чому ми не можемо поступитися своєю свободою.

Вічна пам'ять.

Юрій Шеляженко, редактор газети «Правдошукач», sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-02-2016 22:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100