29.03.2024 10:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Славних прадідів великих правнуки погані, — свободівці Тарасу Чорноволу пригадали, як він служив Януковичу

Голова Волинської «Свободи» Анатолій Вітів порадив колишньому «регіоналу» Тарасу Чорноволу не займатися навішуванням ярликів та не розкидатися тезами про «агентів Кремля», а пригадати час, коли він вірно служив Януковичу та Партії регіонів.

Про це політик написав на своїй сторінці у мережі Facebook, повідомляє sprotiv.org.

«Тут в «регіонала» Тараса Чорновола голос прорізався. Схоже, після служби у Януковича він почав вважати себе великим експертом з чіпляння на когось ярликів. Найбільш поширений нині ярлик – «агент Кремля». Його він намагається приклеїти до «Свободи», яка зараз продовжує блокування російських фур не аби як дратуючи ділків у владі, які продовжують вести бізнес з агресором», — зазначив Анатолій Вітів.

Свободівець також нагадав Тарасу Чорноволу його політичне минуле і як він допомагав Януковичу та Партії регіонів:

«Хотілося б нагадати, що агенти Кремля – це ті, хто систематично знищували українську державність в рядах Партії регіонів та інших московських прихвостнів. Чи він забув як ганьбив пам'ять про свого батька, вірно служачи Януковичу? Мабуть забув і ще й розраховує, що люди забули. Навряд.

Якщо такі «експерти» починають звинувачувати свободівців у тому, що блокування бізнесу країни агресора – це неправильно, то це лиш спонукає подвоїти зусилля, адже свідчить про успіх подібних зусиль. Хочеться нагадати слова Шевченка: «Славних прадідів великих правнуки погані».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-03-2016 10:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100