18.04.2024 08:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Призначення Ахметова і Бойко можуть стати точкою неповернення для президента #Порошенко, — Лещенко

Ahmetov Rinat DNR1

Видання «Дзеркало тижня» оприлюднило інформацію, відповідно до якої Петро Порошенко запропонував олігархам Рінату Ахметову та Юрію Бойку очолити «Окремі райони Донецької і Луганської областей».

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Путін, за нашими даними, підтвердив готовність замінити Захарченка й Плотницького менш одіозними персонажами. Порошенко провів попередні переговори з обома (Ахметовим і Бойко — К.), і обидва нібито погодилися. Повірити в це (особливо стосовно Ахметова) непросто, але джерело DT.UA наполягає на достовірності цієї інформації. Путіна з цією пропозицією ознайомили, однак згоди ще не отримали» — пише видання.

Поки невідомо, наскільки правдиві ці чутки, але вони вже викликали бурхливі обговорення представників влади та громадськості

Ось, що з цього приводу пише у своєму Facebook нардеп Сергій Лещенко:

«Идея назначить Ахметова и Бойко руководителями на оккупированные территории — это легализация олигархов и коррупционеров во власти. Люди, которые должны были предстать перед судом, получат иммунитет покрепче депутатского — и будут шантажировать в ответ на любые попытки предъявить им законные претензии. Это сделает их сильнее любой карманной партии в парламенте. Это цементирование олигархического консенсуса и уничтожение каких-либо надежд общества на справедливость. И это может стать точкой невозврата для президента Порошенко».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-03-2016 12:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100