23.04.2024 21:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Віталій Чепінога заявив про вихід із «ублюдочної і тупої» фракції Блока Порошенка через Томенка та Фірсова. Подробиці

Chepinoga Vitaliy1Народний депутат Віталій Чепінога висловив підтримку нардепам Миколі Томенку та Єгору Фірсову, яких фракція БПП хоче позбавити мандатів, і заявив про свій вихід з цієї фракції.

“Думаю, треба якось підтримать морально Фірсова і Миколу... А як?.. — Короче, офіційно заявляю про вихід з фракції БПП, як ублюдочної, тупої структури... Спасібо за вніманіє...”, — написав він на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

В той же час жодних інших доказів, наприклад, фотокопій заяви про вихід, нардеп не надав.

Перед цим на своїй сторінці у Facebook з притаманним йому талантом і гумором описав ситуацію у фракції БПП: «У нашого презідента ціла фабрика з тортами й канхветами, а ми одно гавно їмо»

У п'ятницю 25 березня 2016 року з'їзд БПП «Солідарність» ухвалив рішення позбавити мандатів депутатів Верховної Ради Єгора Фірсова та Миколу Томенка, які покинули фракцію БПП.

Рішення ухвалили більшість делегатів перед закриттям з'їзду, однак уже з'явилося відео, на якому видно, що результати голосування могли бути підготовлені заздалегідь: ведучий зачитав їх із папірця, який тримав у руці.

БПП послався на 81 статтю Конституції, яка передбачає дострокове припинення повноважень народного депутата України у разі невходження депутата, обраного від певної політичної партії, до складу її фракції або виходу зі складу такої фракції.

Сьогодні Юрій Луценко заявив про те, що Фірсов та Томенко можуть зберегти мандати, якщо повернуться до фракції ББП.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Володимир Гройсман на пленарному засіданні 2 лютого оголосив про вихід із фракції «Блок Петра Порошенка» народного депутата Миколи Томенка.

Також нещодавно народний депутат Єгор Фірсов офіційно вийшов із фракції президентської партії «Блок Петра Порошенка».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-03-2016 21:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100