29.03.2024 01:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Фабрика Януковича без тендера отримала 61 мільйон на збагачення вугілля. Подробиці

Yanukovych Oleksandr1

 

ДП «Красноармійськвугілля» уклало угоду з ПАТ "Центральна збагачувальна фабрика «Комсомольська» на послуги зі збагачення вугілля вартість 60,71 млн грн.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Ціна збагачення вугілля становитиме 65 грн за тону.

Торги проведено за переговорною процедурою, оскільки раніше було двічі відмінено відкриті торги через відсутність хоча б одного конкурента у фабрики «Комсомольської», яка єдина подавала заявку на тендер.

Єдиним акціонером ПАТ "ЦЗФ «Комсомольська» є ТОВ «ДРФЦ» з групи Олександра Януковича.

У фірми «ДРФЦ», прописаної у місті Димитрів, власником є віргінський офшор «Сароне холдінгс лімітед», бенефіціаром вказаний кіпріот  Стеліос Панаідес. Директором є донецький адвокат Олександр Фільченко.

Депозитарієм «Комсомольської» є фірма «Альтера фінанс». Її кінцевими бенефіціарами вказані мешканці Донецька Олег Федін і Сергій Гарагуля. Гарагуля також відомий як голова правління страхової компанії «Кремінь».

У березні ЦЗФ «Комсомольска» вже подавала заявку на тендер по збагаченню вугілля шахти Південнодонбаської №3 ім. Сургая. Той тендер виграла фірма «Збагачувач» з групи Андрія Орлова з ціною 58 грн/т.

В.о. директора ДП «Красноармійськвугілля» є Юрій Станіславюк.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-04-2016 21:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100