19.04.2024 12:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Генпрокуратура поновила справи проти голови ДФС Романа Насірова щодо незадекларованих квартир у Лондоні

Nasirov Roman3

 

 

Генеральна прокуратура України через суд поновила справи проти голови Державної служби України Романа Насірова щодо незадекларованих квартир у Лондоні. Про це під час ефіру Шустер LIVE заявив народний депутат, секретар Антикорупційного комітету Верховної Ради України Дмитро Добродомов, повідомляє sprotiv.org.

Добродомов зазначив, що звільнення Насірова має бути одним із перших рішень міністра фінансів Олександра Данилюка, який у залі Верховної Ради заявив, що абсолютно нетерпимий до корупції.

Крім того народний депутат назвав Насірова уособленням корупційної системи в Україні.

Добродомов розповів, що Насіров влаштував на посаду керівника внутрішньої безпеки ДФС свого однокласника Юрія Шеремета. А сьогодні на цього по блату влаштованого однокласника пішло подання на отримання генеральського звання.

Нагадаємо, що Шеремет працював у часи Януковича в Генеральній прокуратурі. У 2012 році він працював під керівництвом першого заступника Генпрокурора Рената Кузьміна. Зокрема, очолював відділ процесуального керівництва та підтримки державного обвинувачення в кримінальних провадженнях щодо діяльності злочинних угруповань при ГПУ. Також був заступником начальника управління Генпрокуратури за наглядом за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією. Саме ці підрозділи брали участь в оперативній роботі під час Революції Гідності. За їх оперативно-розшуковими справами порушувалися кримінальні справи проти громадянин незгодних із режимом Януковича.

Говорячи про особу Насірова, голова Одеської обласної адміністрації Михайло Саакашвілі переконаний, що керівник ДФС стане першим тестом для уряду. І цей тест новоствореного уряду полягає в наступному – чи залишиться Роман Насіров на посаді голови Державної фіскальної служби України чи ні?

«Якщо Насіров ще протримається 10 днів, то значить все пропало, все закінчилося. Значить ничого не буде. Це однозначно. Тому що через нього керуються потоки», — заявив Саакашвілі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-04-2016 13:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100