25.04.2024 06:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нова #поліція б’є та грабує у Сумах

nova-policia1

Нова поліція у Сумах б'є та грабує ні в чому не повинних людей прямо на вулицях міста, не соромлячись перехожих, повідомляє sprotiv.org.

Про це на своїй сторінці у facebook написала юрист Наталя Дейниченко.

«Щойно до мене зателефонував мій друг і розповів таку історію: вчора біля Обленерго до нього підлітають два поліцейських, починають заламувати руки і одягати наручники при цьому кажучи: „Ми бачили, що ти був п'яним за кермом“. При заламування рук і одяганні наручників йому поламали руку в двох місцях. Люди що стояли поруч, свідки, почали кричати: „Якщо ви вважаєте, що він зараз п'яний, докажіть — нехай подихає в трубочку“. Алеж ні. Стали нишпорити по кишенях (обшукувати), після чого зникли ключі від машини, документи і гроші. Потерпілий почав кричати перехожим, аби ті викликали швидку. Приїхала швидка. Поліцейські її не допускають до чоловіка з переламаною рукою.Написали протокол, де потерпілий і свідки намагались довести, що все було не так. Після цього поліцейські сіли в його машину і поїхали на ній, а його відвезли в лікарню і наклали гіпс в двох місцях. Після лікарні він поїхав в поліцію і через поламану руку та з його слів було написано заяву про кримінальний злочин. В даний момент він знаходиться там, так як розшукує своє відібране майно — машину», — повідомляє Дейниченко.

Нацполіція запрацювала у Сумах менше року тому — 7 листопада 2015 року.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-04-2016 19:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100