20.04.2024 17:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Це #Коломойський та #Труханов розігнали одеський #Майдан. Подробиці

Kolom-reideri1

До розгону та побиття активістів Майдану в Одесі причетний Ігор Коломойський та люди Євгена Резвушкіна, лідера одеського Автомайдану.

Про це свідчать показання арештованих тітушок, написав Саша Боровик на своїй сторінці у Facebook, пише sprotiv.org.

«Серед затриманих — Джанашия В'ячеслав і Дарбинян Мальсик: як стверджують активісти, це люди Резвушкіна. Особи решти також встановлені, за повідомленнями, провину вони визнають, але свідчення на організаторів не дають. Джерела повідомляють про їхні асоціації з підрозділом „Дніпро 1“ і натякають на пряму причетність до Ігоря Коломойського. Союз Труханова з Коломойським виглядає ймовірним, оскільки у них є досить багато спільних інтересів», — пише Боровик.

З його слів, поліція жодних коментарів не дає та й не намагається знайти організаторів акції побиття.

Також Саша Боровик впевнений, що мерія точно знала, хто, коли і як буде розганяти Майдан.

"При розгоні використовувався автомобіль КАМАЗ 5511,1985 р. в. (самоскид), д/н ВН 0879 ВВ до цієї ночі, щовечора повертався на базу по вул. Нічіпуренко в с. Усатово. Цієї ночі автомобіль був з вечора підігнаний впритул до зворотної сторони паркану (з боку Стамбульського парку), який безпосередньо межує з майданом. Випадково так залишити машину не можна. Нападники чітко знали про те, що за парканом машина. Вони про це перемовлялися і перекидали речі (піддони, столи, стільці) через паркан висотою 2,5 метра, прямо в кузов, або безпосередньо біля машини позаду неї. Активісти стверджують що Автомобіль належить Іванову Степану, а передав він його в оренду компанії «БВК» Пік-Строй «. Директором компанії є Ізбаш (Лозовенко) Марина Костянтинівна — депутат міськради 7-го скликання від партії „Довіряй справам“. Компанія „Пік- Строй“ відома тим, що фактично є клоном компанії Труханова „Ростдорстрой“, через які мерія відмиває бюджетні гроші», — додав радник голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-04-2016 10:23 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100