19.04.2024 13:59 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Диктатор #Порошенко за два роки не звільнив членів #ЦВК часів Януковича, що фальшували вибори

poroshenko-ohendovskyi1

Депутат «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм обурився, що зараз 12 з 15 членів Центральної виборчої комісії працюють досі в той час, коли отримали свої посади незаконно.

Про це повідомляє sprotiv.org.

«Їх повноваження закінчилися два (!) роки тому, 1 червня 2014 року. Більшість з них отримали свої посади ще за часів президентства Віктора Януковича і гегемонії Партії регіонів», — повідомляє народний депутат на своїй сторінці в Facebook.

Народний депутат повідомляє, що ситуацію не виправив нинішній президент Петро Порошенко. Цього не сталося навіть після Євромайдану. У той же час, голову комісії Михайла Охендовського нагородили орденом Ярослава Мудрого V ступеня, що ще більше загострює ситуацію.

Політики почали вимагати виконання рішення Вищого адміністративного суду, який ще в листопаді минулого року визнав протиправною бездіяльність президента щодо невнесення кандидатур до складу ЦВК. Незважаючи на весь негатив, в цій справі є позитивний момент, на думку політика, який полягає в тому, що «Опозиційний блок» відкликав свої кандидатури на посади в Центральній виборчій комісії і вніс тільки кандидатуру Михайла Охендовського.

За минулий рік Михайло Охендовський задекларував 311 тисяч гривень та отримав медальку від диктатора Порошенка.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-04-2016 20:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100