29.03.2024 16:18 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Окупанти під #Маріуполь завезли російський ракетний комплекс «Атака». Подробиці

okupacia1

Нові докази перебування російських військових на Донбасі продемонстрували бійці Збройних сил у Гранітному, що на Маріупольському напрямку, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Бойовики необережно залишили по собі частини новенького ракетного комплексу російського виробництва.

У Гранітному, як повелось, — ситуація стабільно напружена. З боку окупованих територій «прилітає» часто та із найрізноманітніших видів зброї.

Напередодні бойовики стріляли протитанковими ракетами.

«З їх позицій пролетів один над нами, вдарив ззаду там. І один трохи не долетів, впав в районі села. І потім вже пішов АГС з їх боку з парку видно тут добре», — прокоментував військовослужбовець Збройних сил України Дмитро.

Бойовиків стримує лише вогонь у відповідь. Його доводиться відкривати, коли ворог скорочує дистанцію до вкрай небезпечної.

«Вогонь ведеться у відповідь. Якщо противник висувається в зону ураження і веде вогонь в нашу сторону, ми його подавляємо без всяких питань», — прокоментував військовослужбовець Збройних сил України, позивний «Кармелюк».

А нещодавно поблизу Гранітного бійці знайшли залишок від протитанкової ракети з лазерним наведенням. В українській армії таких немає.

«Це лазерного наведення, зірваний. Там їх декілька було. Один взяли так для передачі спеціально Службі безпеки України. Щоб виявити присутність російських військ на нашій території», — прокоментував військовослужбовець Збройних сил України, позивний «Кармелюк».

Попередній аналіз показав, найпевніше, це залишки від новітнього російського ракетного комплексу «Атака». На серійне озброєння його прийняли лише 2014 року.

Такий зразок протитанкової керованої ракети наразі має на озброєнні тільки Російська Федерація.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-04-2016 20:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100