18.04.2024 08:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Одеса цікавить путіна більше, аніж Донецьк та Маріуполь

Truhanov-separ1

 

Екс-мер Одеси, колишній народний депутат України Едуард Гурвіц переконаний, що 2 і 9 травня у місті можуть трапитись провокації, оскільки Кремль не втратив інтерес до цього міста, а у мерії залишились проросійськи налаштовані особи.

Про це Гурвіц розповів у коментарі журналістам, повідомляє sprotiv.org.

«Одеса — місто, яке і зараз цікавить Росію набагато більше, ніж Донецьк і Луганськ. А для України після анексії Криму це єдиний великий транспортний морський вузол», — наголосив Гурвіц.

За його словами, «центральний уряд не робить всього можливого, щоб припинити бандитські витівки і змінити атмосферу в Одесі».

«Вночі тітушки, такі ж, як при Януковичі, що збираються тими ж людьми, тим же Трухановим, який організовував їх тоді, б'ють мітингувальників», — додав він.

Найскладнішою ситуація в місті, на думку Гурвіца, буде 2 травня.

«2 травня 2014 року сталась трагедія, цей день — один з приводів для нагнітання ситуації. Але вона ніколи не вирішиться, якщо на чолі Одеси, в міськраді, районних радах області, в апараті міліції, СБУ і прокуратури залишатимуться люди, які привели Одесу до того, що два роки тому ходили тисячні натовпи і кричали: „Путін, приходь!“. Всі ці люди залишилися при владі, і це ж сталося в масштабах країни», — зазначив колишній мер.

До слова, за оцінками експертів, найбільше провокацій в Одесі слід очікувати не на роковини трагедії у Будинку профспілок 2 травня, а на 9 травня.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-04-2016 21:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100