19.03.2024 04:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

НАБУ не розслідує офшори та ухилення від сплати податків міністра фінансів Олександра Данилюка

Poroshenko-ofshori2Національне антикорупційне бюро не розслідує наявність у міністра фінансів Олександра Данилюка офшорних компаній.

Про це йдеться у відповіді на запит бюро «Українських новин», повідомляє sprotiv.org.

«Детективами НАБУ кримінальні провадження за фактами (викладеним у запиті про наявність офшорних компаній) не починалися, не розслідуються і до проваджження не приймалися», – йдеться у відповіді.

Разом з тим бюро прийняло інформацію ЗМІ про наявність у міністра фінансів офшорних компаній до уваги і проводить з цього приводу інформаційно-аналітичну роботу.

Як відомо, перед призначенням на посаду міністра з'явилася інформація, що Данилюк, працюючи на держпосадах в Україні, залишався директором лондонських компаній Rurik Real Estate Investment і CEE Investment&Advisory LLP.

Данилюк все заперечував, заявляючи, що не має відношення до бізнесу з 2010 року.

Однак 21 квітня 2016 року Данилюк написав на своїй сторінці у Facebook, що справді є директором трьох компаній: двох — на Кіпрі та однієї на Кайманових островах.

Журналіст програми «Схеми» Наталія Сідлецька заявила, що Данилюк зізнався після того, як журналісти «притисли» його документами.

Прем'єр Володимир Гройсман заявив, що компетентні органи повинні розслідувати цю справу.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-05-2016 21:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100