18.04.2024 21:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Диктатор #Порошенко тільки свого кума Луценко бачить єдиною кандидатурою на посаду генпрокурора

Lucenko&Poroshenko2

 

 

Парубій назвав особу, яку Порошенко бачить єдиною кандидатурою на посаду генпрокурора, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За його словами, питання призначення генпрокурора і змін до закону про прокуратуру, Рада розгляне наступного тижня.

Голова Верховної ради Андрій Парубій повідомив, що президент Петро Порошенко розглядає на посаду генпрокурора тільки одну кандидатуру – керівника фракції БПП «Солідарність» Юрія Луценка. Про це спікер сказав в ефірі «5 каналу».

«У розмові з президентом власне інших кандидатур озвучено не було і його ключове прохання до парламенту було якомога швидше вирішити цю проблему», — сказав Парубій.

Він також додав, що Порошенко вимагає якомога швидше призначити нового генпрокурора. «Питання призначення нового генпрокурора вимагає невідкладного рішення», — сказав Парубій.

Він висловив надію на те, що питання внесення змін до прокуратури і призначення нового генпрокурора буде розглянуто на наступному пленарному тижні.

29 березня Верховна Рада України 289 голосами нардепів дала згоду на звільнення президентом генерального прокурора України Віктора Шокіна. До призначення нового генпрокурора його обов'язки виконуватиме Юрій Севрук.

21 квітня Верховна Рада відмовилася включити до порядку денного законопроект № 4469, який виписаний під призначення генпрокурором кума Порошенка — Юрія Луценка.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-05-2016 14:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100