29.03.2024 07:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Свободівців спробують засудити умовно, щоб унеможливити балотування та позбавити мандатів. Подробиці

zahistniki-Konst2

24 травня 2016 року керівника фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» в Київській обласній раді, народному депутатові України VII скликання Ігореві Сабію повідомили про закінчення слідства у справі 31 серпня.

Упродовж 25 травня націоналіст має повідомити слідству імена своїх захисників на час судового розгляду справи, повідомляє sprotiv.org.

Крім того, Ігор Сабій зазначив, що впродовж наступного тижня він разом з адвокатами мають отримати всі матеріали справи для ознайомлення і будуть готуватися до захисту в суді.

«Оскільки справу торпедують, очевидно, що розгляд по суті відбудеться вже незабаром. Я думаю, що триває чергова спроба переслідування «свободівців» як політичних опонентів чинної влади, щоби зашкодити нашій політичній та активній громадській діяльності. Очевидно, що справа в суді розвалиться, однак нам усе одно старатимуться присудити по 5-8 років ув’язнення хоча б умовно, адже судимість унеможливить наше обрання до органів влади та місцевого самоврядування й анулює депутатство в тих структурах, до яких нас уже обрали громадяни України», – зазначив Ігор Сабій.

Нагадаємо, що у справі 31 серпня фігурують 4 депутати Верховної Ради України VII скликання від ВО «Свобода»: Ігор Сабій, Ігор Швайка, Юрій Сиротюк та Едуард Леонов. А також депутати: Кіровоградської обласної ради – Ігор Степура та Максим Дескат, Хмельницької обласної ради – Віктор Бурлик та Броварської міської ради – Сергій Бойко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-05-2016 19:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100