19.03.2024 07:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Матері нардепа Надії Савченко дали по блату 9 соток землі у Києві. Подробиці

Savchenko-Nadya4

 

Земельна ділянка знаходиться в Голосіївському районі столиці sprotiv.org.

Депутати Київської міської ради надали дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки матері депутата Верховної Ради Надії Савченко Марії Іванівні.

Вказана земельна ділянка вільна від забудови і розташована за межами зелених та інших природоохоронних зон.

«Відповідна земельна ділянка орієнтовною площею 0,09 га розташована на вул. Свято-Георгіївській, 23 у Голосіївському районі столиці. На ній передбачається будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд», — повідомляється на сайті Київради.

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко доручив знайти для мами Надії Савченко іншу ділянку в Києві, після того, як вона відмовилася від ділянки в Биківні.

Відзначимо, що за словами Кличка, землю в Києві даватимуть тільки сім'ям загиблих учасників АТО, а бійцям, які повернулися з фронту живими, дадуть матеріальну компенсацію.

Нагадаємо, що Надія Савченко вважає, що Крим повернеться до складу України, якщо буде Третя світова війна.

Раніше депутат від партії Юлії Тимошенко Надія Савченко запропонувала провести прямі переговори з терористичними організаціями «ДНР» і «ЛНР».

«Три кроки. Перший — продовжити санкції проти Росії. Друге — вийти на прямий зв'язок з „ДНР“ і „ЛНР“ без третьої і четвертої сторони», — заявила Савченко в ефірі «Радіо Ера» у відповідь на питання, як вирішити ситуацію на Донбасі.

Вона заявила, що готова особисто проводити переговори з ватажками «ДНР» і «ЛНР» та маріонетками Кремля Олександром Захарченком і Ігорем Плотницьким як із «народними депутатами».

«Пан Захарченко і пан Плотницький можуть позиціонуватися в повноваженнях — з мене корона не впаде — нехай позиціонуються як народні депутати від „ДНР“ і „ЛНР“. Я готова з ними говорити», — сказала Савченко.

Колаборантка з партії «Батьківщина» вважає, що заради повернення українських заручників потрібно шукати порозуміння.

«Третій крок — посміхнімося одне одному й усе нам вдасться», — сказала вона.

Позиція Савченко співпадає з заявами Путіна та Медведчука, щодо війни на Донбасі.

Колаборантка #Савченко проти надання Україні зброї від США та НАТО. Відео.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-07-2016 9:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100