28.03.2024 23:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Після вбивства журналіста Шеремета у Авакова хочуть закрити «підозрілі» ЗМІ. Подробиці

Shkiryak-Avakov1

Поява представників проросійського, сепаратиського «17 каналу» на місці вбивства Павла Шеремета, практично в перші хвилини теракту, дуже нагадує подібні провокаційні сюжети терористичних «LifeNews», «RT», «Россия 24», «Звезда» та інших путінських пропагандонів. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав радник міністра МВС України Зорян Шкіряк. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Відразу виникають питання. Совпадєніє? Нє думаю.

Вчора, моі друзі журналісти розповіли про їхню відмазку, мовляв Кличка приїхали знімати о 7.30 ранку. Хм, як на мене, ну аж ніяк не прокатить. Тим більш, що Кличко в цей час, як мені сказали, начебто був за кордоном. Хоча, чесно, я не знаю. Та і не в цьому суть, мова про інше.

Поділився вчора своїми сумнівами з нашими колегами і побратимами з СБУ, зокрема радником глави СБУ Юрієм Тандітом. Він підтримав беззаперечно. Маю надію на відповідну реакцію та перевірку інформаціі щодо їхньої деструктивної діяльності.

Вважаю, що давним давно потрібно серйозно братися за антидержавні, кремлівсько-пропагандистські ЗМІ, що відкрито здійснюють інформаційні провокації на територіі Украіни, по суті працюючи рупором Кремля, встромляючи ножа нам в спину.

Нічого спільного зі свободою слова і демократією вони не мають. Це вороги державності, що здійснюють цинічну, внутрішню інформаційну диверсію проти Украіни.

Ми понад два роки перебуваємо в стані війни з російським агресором. Ну, а на війні — а ля гер, ком а ля гер.

І не потрібно кричати про якісь там „репресії щодо опозиційних ЗМІ“, бо вони не опозиція, вони посібники терористів. Це моє глибоке переконання.

Закрити і забути. А при потребі і наявності фактажу притягти до відповідальності», — написав Шкіряк.

За словами радника, вигравати війну потрібно не лише в окопах на фронті, а й в інформаційному полі, це не менш важливо.

«Вигравати» у Авакова будуть, вводячи тоталітарну політичну цензуру.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-07-2016 14:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100