16.04.2024 23:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Журналіста Сергія Головньова побили у центрі Києва. Подробиці

utiski-svoboda-slova1

 

Керівника ділового видання Бізнес-Цензор Сергія Головньова 25 липня 2016 року побили в центрі Києва, на Подолі, двоє невідомих, нічого не вкравши.

Він пов'язує це зі своєю журналістською діяльністю, повідомляє sprotiv.org.

«Учора після роботи йшов Константинівською вбік Контрактової. Напали два типи. Усе продумано. Один ішов попереду в капюшоні, прикриваючи обличчя рукою, косив під п'яного. Інший – позаду. Порівнялися, подачі з двох боків. Повалили на землю, відбуцали впродовж хвилини й утекли. Вочевидь, пасли від офісу», – написав Головньов у Facebook.

«Не пограбування, бо в один бік полетіла сумка, в іншу – телефон. Нічого не взяли. Не хуліганський психодел, бо так сплановано, що облич не бачив. Яскрава прикмета – синя куртка з капюшоном, знявши яку всі прикмети знищуються», – зазначив він.

Журналіст написав заяву в органи внутрішніх справ, але результатів не чекає, «бо за бажання легко можна спланувати напад, який не має явних доказів».

«Найбільш прикро, що не розумію, яка причина. Враховуючи десяток тем, якими займався в останній місяць, можна скреативити 3-4 найменш параноїдальних версії. Але пишемо-то ми не звинуваченнями, а просто факти даємо. Тим більше, ніколи не відмовлявся давати точку зору згаданих у тексті осіб», – зазначив Головньов.

«Шановні замовники, ви хоч напишіть із фейкового аккаунта, чого хотіли. Я ж не самогубець і слова розумію», – додав він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-07-2016 21:36 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100