28.03.2024 16:08 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Обама створив нову військову вісь на Близькому Сході, скріплену презирством до Вашингтону, — The Times

putin_obama

Москва намагається домовитися зі Штатами по Україні до виборів нового американського президента.

Про це пише Роджер Бойз на сайті британського видання The Times, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Обамі час прокинутися і подивитися, що він зробив: нову військову вісь на Близькому Сході, скріплену презирством до Вашингтону», — йдеться в статті.

Як стверджує автор, Путін сподівається укласти угоду з Обамою в останні кілька місяців. Суть її в тому, що США повинні відступити від України, тоді Росія припинить «загравати» з Туреччиною.

Москва впевнена, вважає автор, що Вашингтон швидше зацікавлений в утриманні Туреччини в НАТО, ніж у продовженні конфлікту через анексію Криму. У свою чергу, європейці явно більше бажають збереження міграційної угоди з Анкарою, ніж вступу України в ЄС. Кремль при цьому не виключає перемогу на президентських виборах кандидата від демократів Хілларі Клінтон, і він дуже зацікавлений в такій угоді.

«Можливо, Обама не буде достатньо зацікавлений у такому компромісі, його час минає швидко. І Путін про це добре знає. Хіба не Рональд Рейган ефективно використовував його невдалий період, проводячи діалог з Михайлом Горбачовим, що заклало основу для закінчення холодної війни?», — резюмує автор.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-08-2016 20:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100