28.03.2024 20:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Закон Гройсмана ускладнить життя українським водіям. Подробиці

Groisman-Volodimir10

Згідно із законопроектом Кабміну Гройсмана №4683 передбачається багато змін для українських водіїв. Як виявилося, крім повернення техогляду та нових правил щодо установки ГБО є ще чимало нововведень, які навряд чи полегшать життя автомобілістам. Про це повідомляє sprotiv.org.

Реформатор Гройсман має намір раз і назавжди припинити суперечки про зимову та літню гуми, а також – про всесезонні шини та поставити поза законом шиповану гуму. У законопроекті №4683 прописано, що для їзди по дорогах з твердим покриттям не допускаються транспортні засоби з шипованими та пневматичними шинами.

«Виняток становлять маршрути, заздалегідь визначені органами місцевого самоврядування з урахуванням дорожньо-кліматичних умов, при яких безпеку дорожнього руху неможливо забезпечити з використанням інших засобів протиковзання. Пропонується офіційно дозволити експлуатацію стертих зимових шин до повного використання ресурсу влітку. При відсутності шипів та залишкової висоти протектора не більше 3 мм», – зазначає видання.

Взимку, по законопроекту №4683, літні шини використовувати заборонено. Взимку тепер передбачається їздити тільки на зимових або всесезонних шанах. Причому заміну шин треба проводити не пізніше, ніж через 20 днів після закінчення сезону. При цьому, яким чином Кабмін вважає сезони в законі не вказується.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-09-2016 21:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100