25.04.2024 05:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У «Самопомочі» заявляють, що законопроект Гройсмана про спецконфіскацію потребує доопрацювання

moe1

 

Проект закону про спеціальну конфіскацію потребує доопрацювання низки моментів, вважає нардеп Тетяна Острікова. Про це вона сказала у своєму виступі на телеканалі «112 Україна», повідомляє sprotiv.org.

«Я думаю, що всі народні депутати зацікавлені в його прийнятті. Позиція нашої фракція полягає в тому, щоб у законі були прописані запобіжники для захисту права приватної власності та захисту сумлінних власників», — сказала Острікова.

Вона пояснила, чого саме, на думку членів «Самопомочі», не вистачає в документі.

«Наша фракція очікує побачити в цьому законопроекті кілька запобіжників для сумлінних власників від недобросовісних на сьогоднішній день правоохоронців. Перше, це щоб у законі було чітко встановлено коло осіб, до яких може бути застосована спецконфіскація, щодо яких є докази корупції. Ми припускаємо, що буде обмежене коло посадових осіб, правоохоронців, які можуть ініціювати такі позови, щоб виключити можливість зловживання», — зазначила нардеп.

«Ми вважаємо, що на рівні закону необхідно прописати чіткий перелік доказів, якими повинно обгрунтовуватися позов за спецконфіскацією», — додала вона.

Кабінет міністрів Гройсмана на засіданні 14 вересня 2016 року схвалив черговий тоталітарний законопроект про спецконфіскацію і направив його до парламенту.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-09-2016 18:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100