29.03.2024 17:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

МЗС офіційно рекомендувало українцям не їздити у Росію

moskvich nasiloval1

 

Міністерство закордонних справ рекомендує українцям утриматися від відвідування Росії.

Про це йдеться у заяві відомства 5 жовтня 2016 року, повідомляє sprotiv.org.

У МЗС нагадали, що «на території держави-агресора зросла кількість безпідставних затримань наших співгромадян».

«Російські правоохоронні органи грубо поводяться з українцями, застосовують до них неприпустимі методи фізичного та психологічного впливу, тортури та інші дії, що принижують людську гідність. Громадянам України відмовляють у доступі до них консулів, адвокатів», – додали у відомстві.

Міністерство заявило, що такими діями Росія грубо порушує універсальні норми міжнародного права у сфері дотримання прав і свобод людини та свої міжнародні зобов'язання.

«Враховуючи зазначене, а також зважаючи на суттєво обмежені на даний час можливості української сторони забезпечити належну безпеку наших співгромадян на території РФ, МЗС закликає громадян України утримуватися від поїздок до Російської Федерації, а також від слідування транзитом територією цієї держави», – заявили у МЗС.

У вівторок директор політичного департаменту МЗС Олексій Макеєв заявив, що відвідування РФ є небезпечним для всіх громадян України. Він також рекомендував утриматися від поїздок в цю країну.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-10-2016 12:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100