17.04.2024 02:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На Міхо-Майдані до #Саакашвілі приєднався скандальний депутат-тушка з Луганщини Сергій Зарецький

Saakahvili-Miho4

На столичний мітинг екс-голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі завітав екс-депутат міськради Сєвєродонецька Сергій Зарецький, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це сам Зарецький написав у Facebook, додавши кілька світлин.

«Сєвєродонецьк був гідно представлений на сьогоднішньому мітингу Михайла Саакашвілі в Києві. Приємно перебувати серед людей, які щиро бажають бачити Україну в числі розвинених країн. Прекрасні очі, які вимагають справжніх змін в країні. Все залежить від нас! Україна вимагає реформ!» — написав політик.

Зарецький потрапив у міськраду Сєвєродонецька від партії «Наш Край», яка з перших днів увійшла в демократичну коаліцію.

Але Юрій Бойко не зміг утримати під контролем ситуацію, «Опоблоку» не вдалося самостійно сформувати більшість у міськраді — він отримав 16 мандатів з 36. Довелося швидко шукати «тушок».

Зарецький виявився одним з восьми депутатів-перебіжчиків (тушок), які приєдналися до Опоблоку під час голосування за кандидатуру секретаря міськради, а потім і у питання винесення недовіри міському голові Валентину Казакову. Останнє рішення визнано незаконним та Казаков відновлений на посаді.

У квітні стало відомо, що суд позбавив депутатських повноважень трьох депутатів заколотників, включно з Зарецьким.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-11-2016 17:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100