19.03.2024 13:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

В офісі нардепа з БПП Сергія Тригубенка проведено обшук за фактом викупу вугілля за заниженою вартістю. Подробиці

Trygubenko-Kononenko1

Детективами Національного антикорупційного бюро проведено обшук в неофіційному центральному офісі народного депутата від БПП Сергія Тригубенка.

Про це виданню «Економічна правда» розповіло джерело в НАБУ, повідомляє ua3.info.

За його словами, обшук проведено на 20-му поверсі київського бізнес-центру «Парус». За даними «ЕП», формальним орендарем цього приміщення є структури бізнесмена Ігоря Сало, якого наші джерела називають «вугільним бек-офісом» Тригубенка.

Причина проведення обшуку офіційно не розголошується. Але за неофіційними даними, одним з епізодів в провадженні НАБУ є факт викупу вугілля державної шахти «Краснолиманська», яка по сьогоднішній день неофіційно контролюється Тригубенком, за заниженою вартістю (близько 850 грн/т).

Отримати коментар Тригубенка за фактом події не вдалося. Представник з його оточення в неофіційній розмові пояснив, що вони вважають неофіційним ініціатором проведення обшуку Віталія Кропачева.

Кропачев — бізнесмен з Тореза, який зайняв роль неофіційного куратора державної вугільної галузі, яку раніше втратив Тригубенко.

Як раніше повідомляла «ЕП», Тригубенко остаточно втратив вплив на Міністерство енергетики після відставки з поста заступника глави відомства Дмитра Лабоженка.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-11-2016 19:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100