19.04.2024 06:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

ОБСЄ зафіксвала озброєнних росіян у військовій формі неподалік Маріуполя

okupacia1

ОБСЄ побачила озброєних росіян на окупованій території в районі Маріуполя, повідомляє sprotiv.org.

Про це йдеться у звіті ОБСЄ за 9 грудня 2016 року.

«У підконтрольному „ДНР“ селі Саханка (24 км на північний схід від Маріуполя) до патруля Місії на цивільному автомобілі з номерними знаками Російської Федерації під'їхали четверо озброєних чоловіків з автоматами (АК-47) і почали розмовляти зі спостерігачами», — йдеться у звіті.

«Вони були одягнені в форму військового типу. Двоє з них відрекомендувалися як громадяни Російської Федерації», — зазначили у звіті.

Жодних інших подробиць про російських бійців на окупованій території України у звіті не сказано.

При цьому ж звіті ОБСЄ як обмеження свободи пересування було зазначено те, що українські бійці впустили на територію з зберігання відведеного озброєння лише після того, як пересвідчились, що в патрулі немає росіян.

«На місці розміщення відведеного важкого озброєння військовослужбовці ЗСУ надали доступ спостерігачам після того, як дізналися, що серед спостерігачів патруля немає громадян Російської Федерації. Окрім того, вони надали лише піший доступ до місця розміщення. (Об’єкт знаходився за 500 м від місця, де патруль Місії був змушений припаркувати свої автомобілі). СММ поінформувала про це СЦКК», — сказано в повідомленні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-12-2016 15:51 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100