28.03.2024 22:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Порошенківець Вадим Денисенко, яких блокував електронне декларування, обзавівся новеньким BMW за мільйон

Denisenko-Vadym1

Народний депутат з фракції «Блок Петра Порошенка» Вадим Денисенко придбав автомобіль BMW X5 2015 року випуску.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України з посиланням на Єдиний державний реєстр декларацій.

Денисенко придбав машину у Марини Колєснікової за 1,10 млн. грн. При цьому, у публічних оголошеннях про продаж такої моделі її середня вартість вища на 2-30%. Тобто народному депутату вдалось придбати авто за привабливою для покупця ціною.

У своїй декларації за 2015 рік Денисенко вказав садовий будинок під Києвом площею 112  кв. м. та 607 кв м землі під ним, квартиру у Києві, дві земельні ділянки у Криму та житловий будинок там же. Ще у його власності ділянки у Житомирській області площею майже 80 тис кв м.

Також у Денисенко є коштовний годинник Vacheron Constantin, отриманий 1 січня 2012 року.

Він володіє корпоративними правами у ТОВ «Мова-4», ТОВ «Новини ТВ» (Еспресо ТВ).

Минулого року він отримав заробітну плату у сумі 78 тис. грн., гонорари – 135,5 тис грн., страхові виплати – 100 тис грн. Денисенко минулого року продав автомобіль за 637 тис. грн. і отримав 80 тис грн. на виконання депутатських повноважень.

На рахунках в банку Денисенко тримав 12305 грн., зате тримав готівкою 53 тис. євро та $172 тис.

Нагадаємо, що нардеп Денисенко був проти оприлюднення електронних декларацій у відкритому доступі.

Раніше в декларації про доходи за 2012 рік Денисенко вказував, що володіє авто Mazda CX-5 2012 року випуску. Вартість такого авто на ринку нині схожа на цифру, яку задекларував нардеп.

Раніше  Денисенко був головним редактором газети «Коментарі», яку була куплена у Віталія Гайдука оточенням біглого Сергія Курченка. Пізніше Денисенко був головним редактором телеканалу «Еспресо TV», де його бізнес-партнером був нардеп від «Народного фронту» Микола Княжицький.  При цьому цифрова ліцензія телеканалу належить компанії «Астра Фінанс», пов’язаній з Інною Аваковою, дружиною міністра МВС та одного з лідерів «Народного фронту» Арсена Авакова.

Денисенко в 2014 році заявив, що став власником видавничого дому «Картель», який випускав, в тому числі, газету «Деловая столица». Після набуття депутатського мандату заявив, що більше не є власником «Картелю».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-12-2016 19:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100