28.03.2024 21:01 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Всі без сну вже 4-ту добу під Світлодарськом, — рашистам прийшло підкріплення з Донецька та Росії, вони постійно атакують

Debalcevo8

За минулу добу вже йде третя атака бойовиків на нові позиції ЗСУ на Світлодарській дузі.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав волонтер Юрій Мисягін, повідомляє sprotiv.org.

Він розповів, що терористам прийшло підкріплення з Донецька та найближчих російських міст.

«Всі фактично без сну вже 4-у добу. Від комбата до пацанів зі зброєю в руках в окопах на передку. Від медицини до служб забезпечення», — написав волонтер. При цьому Мисягін запевнив, що українські військові стоять на своїх нових позиціях. Також волонтер закликав не піддаватися на вкидання про котли й масу загиблих.

Водночас, відомо, що два літака доставили в Дніпро бійців, які отримали поранення на Світлодарській дузі, найтяжчих — до лікарні ім. Мечникова.

Про це повідомив головний лікар Дніпровської лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

«У Дніпро знову почали надходити поранені бійці. Найважчі в лікарні ім. Мечникова. Вчора доставили молодого хлопця, 21 рік, у якого поранення грудей і живота. Його двічі прооперували військові. Лікарі коректують всі життєві показники ліками. Перелили вже близько 2 л крові. Приїхали батьки і знову запахло війною», — зазначив він.

При цьому Риженко наголосив, що бійці, які отримали поранення на Світлодарській дузі, також були направлені в Дніпро. «До нас доставили в реанімацію найтяжчого пораненого. Інші поранені надійшли у військовий госпіталь. Точну кількість я не знаю, але знаю, що дуже багато „швидких“ їздило по місту з мигалками», — сказав він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-12-2016 17:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100