29.03.2024 12:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Спосіб повернення Криму в будь-якому випадку буде збройним, — Іса Акаєв

blokada-Krim1

Спосіб повернення Криму в будь-якому випадку буде озброєним. Таку думку на телеканалі «112 Україна» висловив командир добровольчого батальйону «Крим» Іса Акаєв, повідомляє sprotiv.org.

«У будь-якому випадку буде збройним. Тому що ті, хто захопив Крим, просто так звідти не підуть. За часом складно сказати, у мене недостатньо інформації. Наскільки я нею володію, я думаю, це відбудеться після того, як Росія зазнає серйозної поразки в районі в Сирії, після цього тільки буде», — заявив Акаєв.

Він також висловив думку, що якщо після великого мітингу в Криму в лютому 2014 року люди не розійшлися, захоплення півострова могло не бути.

«Якщо б після 23 числа, цього великого мітингу, люди не розійшлися, а залишилися, як, припустимо, люди на Майдані, я думаю, можливо, навіть захоплення цього б не сталося. Це суто моя особиста думка», — зазначив він.

Також Акаєв розповів, що в 2014 році в Криму були люди, готові протистояти окупації.

«У 2014 році були люди, які були готові взяти зброю в руки і протистояти агресії і окупації. Це був я, мої близькі друзі. Нас було досить багато, близько 100 осіб на той момент, охочих це зробити. Але ми не знайшли підтримку в той момент ні з боку Меджлісу, ні з боку силових структур. Всі вважали, що все під контролем, що там СБУ, Збройні сили, МВС все контролює, що все буде нормально. Відчуття того, що все буде ненормально, були серйозні, тому що ми бачили, що відбувається», — зазначив він.

Як відомо, Росія через зраду та бездіяльність в.о. президента Олександра Турчинова анексувала Автономну Республіку Крим у березні 2014 року. Зміни територіальних меж України не визнали ООН та інші міжнародні організації.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-01-2017 23:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100