19.03.2024 11:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На гачку у ФСБ? Матеріали кримінальних справ, у якій фігурує #Тимошенко, вивезли на окуповані Росією території

Putin-Timoshenko1

Напередодні окупації Криму колишній Генеральний прокурор України Віктор Пшонка наказав вивезти туди 400 томів кримінальної справи щодо вбивств Євгена Щербаня і Вадима Гетьмана, у якій фігурує Юлія Тимошенко.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав член парламентської фракції Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

“Шановні друзі, а ви помітили, що очільниця ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко не сказала жодного (!!!) слова про події останніх днів в Авдіївці?

Не засудила російських агресорів, які масовими обстрілами доводять ситуацію в Авдіївці до гуманітарної катастрофи. Не підтримала українських вояків в боях з московськими окупантами”, – написав парламентар.

Політик зазначив, що Юлія Тимошенко промовчала і полетіла на молитовний сніданок до США.

“Не боротися за майбутнє України, а молитися за велич Америки і служити Кремлю – в цьому вся її суть і все її нутро”, – наголосив Ігор Мосійчук.

“А ще вчора стало відомо, що близько 400 томів кримінальної справи, щодо вбивств Євгена Щербаня і Вадима Гетьмана, в якій фігурує Юлія Тимошенко, за вказівкою колишнього генпрокурора Пшонки, напередодні російської окупації Криму, були вивезені на півострів і зараз контролюються Кремлем”, – додав народний депутат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що дев’ять представників парламентської фракції партії “Батьківщина” та її лідер проігнорували голосування Верховної Ради за введення в Україні нового державного свята – Дня добровольця.

У грудні 2016 року стало відомо, що лідер парламентської фракції “Батьківщини” отримує основний прибуток від анонімного інвестування та офшорних проектів, зареєстрованих на тих самих номінальних осіб, що й російські тіньові компанії.

Також журналісти з’ясували, що у 2010—2013 роках заради отримання політичної протекції з боку президента Росії Володимира Путіна Юлія Тимошенко здійснила декілька геополітичних поступок проти інтересів України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-02-2017 14:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100