19.03.2024 07:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

19 лютого збирають #Майдан, щоб обговорити «торгівлю на крові» з окупованим Донбасом. Відео

vorogi-zradniki1

Організатори «блокади Донбасу», учасники якої блокують залізницю на Луганщині, ініціюють проведення «громадського обговорення» ситуації на Майдані Незалежності у Києві.

Про це 12 лютого 2017 року розповіли у штабі «блокади», повідомляє sprotiv.org.

Згідно з даними організаторів, «Народне Віче» має відбутися у центрі Києва 19 лютого у відповідь на «наміри влади зібрати РНБО».

«Ми також ініціюємо обговорення, але ... з Народом України. „Штаб блокади“ ініціює громадське обговорення „Блокади“ на народному віче на Майдані Незалежності, яке ініційовано Рухом ОУН», — йдеться у повідомленні.

Разом з тим 12 лютого глава Донецької облВЦА Павло Жебрівський провів зустріч з координаторами блокування залізниці та  нардепами, які беруть участь у блокаді.

«Запросив у Краматорськ координаторів блокування залізниці та народних депутатів Семена Семенченка і Тараса Пастуха. Також приїхав Володимир Парасюк. Вони озвучили свою позицію з приводу блокування, я їм розповів про реальну політичну та економічну ситуацію в області, та про можливі наслідки. Наголосив, що потрібно пам’ятати, що тут — прифронтові території і до організації тут будь-яких масових акцій потрібно підходити дуже і дуже виважено», — повідомив Жебрівський.

16 грудня 2016-го бійці добровольчих батальйонів заявили, що якщо протягом семи днів усі українські військовополонені не будуть звільнені терористами, добровольці почнуть тотальну блокаду окупованих територій.

26 грудня добровольці оголосили про блокаду окупованих територій. Колишній в.о. начштабу батальйону «Айдар» Валентин Лихоліт пообіцяв не пропускати метал, вугілля, деревину та промислові партії алкоголю і сигарет.

Одним з організаторів блокади є Анатолій Винорогодський, участь у «блокаді» також беруть народні депутати, зокрема, Семен Семенченко, Володимир Парасюк та Тарас Пастух.

Секретар РНБО, зрадник Україн, що у 2014 році подарував РФ Крим, Олександр Турчинов заявив, що рішення групи добровольців про блокування непідконтрольних владі України територій Донецької і Луганської областей перебуває виключно у компетенції президента України.

Поліція колаборанта Авакова відкрила проти патріотів кримінальне провадження за ч.1 ст. 279 Кримінального кодексу.

28 січня у «штабі блокади» заявили, що мають намір розширити акцію, а 10 лютого заявили про перекриття залізниці «Ясинувата-Костянтинівка».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-02-2017 21:37 | Кількість переглядів 4795 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100