23.04.2024 23:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Поліція заблокувала Інститутську. На Банковій сутички, лунають вибухи. Відео

na Maidan2

На місце проведення акції під адміністрацією президента на підтримку блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу стягнуто сили поліції, серед учасників побільшало людей у камуфляжі та балаклавах, між учасниками та силовиками виникли зіткнення. Про це повідомляє sprotiv.org.

Також на місці акції ОУН поліція встановила загороджувальну сітку — елементи забору. На місці події лунали вибухи, схожі на петарди чи вибухопакети.

Учасники «блокадного віча», які перебувають біля адміністрації президента на вул. Інститутській, планують залишитися там на ніч і облаштувати «редут».

За його словами, біля вул.Банкової буде встановлено редут, яким керуватиме один з командирів батальйону «Донбас» Анатолій Вінгородський.

"Ми хочемо, щоб президент Порошенко підтримав блокаду ОРДЛО і депутати БПП підтримали законопроект про заборону «торгівлі на крові», — заявив нардеп Єгор Соболєв.

Також Соболєв під час виступу на акції повідомив, що на місці акції планують «табір», для якого будуть потрібні «люди, намети, їжа, на ніч будуть потрібні дрова».

Також у коментарі Українській правді депутат з фракції «Самопоміч» Павло Костенко повідомив, що на Майдані Незалежності буде встановлено ще один намет, який буде «мотиваційним пунктом», де всі охочі зможуть записуватися для участі блокади ОРДЛО.

У свою чергу керівник ОУН Микола Коханівський зазначив, що біля проїзду до АП планують встановити «редут» — «блокпост, щоб блокувати Порошенка».

Організатори «блокади Донбасу», учасники якої блокують залізницю, ініціювали проведення «громадського обговорення» ситуації на Майдані Незалежності у Києві.

16 грудня 2016 року бійці добровольчих батальйонів заявили, що якщо протягом семи днів усі українські військовополонені не будуть звільнені терористами, добровольці почнуть тотальну блокаду окупованих територій.

26 грудня добровольці оголосили про блокаду. Колишній в.о. начштабу батальйону «Айдар» Валентин Лихоліт пообіцяв не пропускати метал, вугілля, деревину та промислові партії алкоголю і сигарет.

Одним з організаторів блокади є Анатолій Вінгородський, участь у «блокаді» також беруть народні депутати, зокрема Семен Семенченко та Володимир Парасюк.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-02-2017 20:11 | Кількість переглядів 8039 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100