19.03.2024 04:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

За грати кинули ветерана #АТО, керівника ОУН Миколу Коханівського, 10 осіб постраждало під час сутичок з поліцією, є черепно-мозкові травми

menti-po-novomu1

На Майдані Незалежності відбулися сутички між учасниками «блокадного віча» та правоохоронцями, внаслідок чого є постраждалі, повідомляє sprotiv.org.

Про постраждалих внаслідок сутичок у коментарі «Громадському» повідомили представники «Червоного Хреста», які чергують на Майдані.

За даними медиків, кількість постраждалих — близько 10 осіб, один з них — з закритою черепно-мозковою травмою, один — «сердечник».

Повідомляється, що сутички сталися після того, як частина учасників «віча» спустилася до готелю «Дніпро» на Європейській площі після того, як силовики відтіснили їх на вул.Інститутській та не дали встановити намет біля АП.

Під час «другої фази» протистояння було затримано кількох учасників акції у камуфляжі, у т.ч. — керівника ОУН Миколу Коханівського, якого затримав начальник департаменту патрульної поліції Києва Юрій Зозуля.

Як повідомляє кореспондент Української правди, протестувальники намагалися прорватися через огорожу до Майдану.

Наразі на вул.Хрещатик між Європейською площею та Майданом зосереджено правоохоронців, які шикуються у шеренги. З боку Європейської площі на вулиці також встановлено сітку — паркан, прохід там обмежено.

У коментарі ЗМІ голова Нацполіціі Києва Андрій Крищенко заявив, що затримано 5 осіб, серед поліцейських є 1 поранений. Подробиць інциденту, в результаті якого поліцейський отримав травму, Крищенко не повідомив.

Разом з тим, за повідомленням Укрінформу, близько 10 активістів «блокадного віча» виламали одну із секцій паркану, який розділяв вулицю Інститутську на розі з вулицею Садовою. Активісти ходи віднесли вирвану частину паркану в один із дворів на вулиці Інститутській.

Після інциденту з парканом підійшли додаткові сили правоохоронців і відтиснули учасників акції назад.

Організатори протестів проти співпраці з окупантами прокремлівського режима Порошенка-Медведчука запрошують киян прийти на Майдан і їх підтримати.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-02-2017 21:02 | Кількість переглядів 4802 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100