19.03.2024 12:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Депутат Держдуми анонсував нову поставку російського пушечного м’яса на Донбас. Подробиці

rus-obiziani1

Ще до офіційного визнання самопроголошених «Л/ДНР» російська влада може прийняти рішення щодо надання окупованим територіям Донбасу досить серйозної допомоги військового характеру, повідомляє sprotiv.org.

Відповідна заява в прямому ефірі одного з російських пропагандистських каналів була оприлюднена депутатом Держдуми РФ В’ячеславом Ніконовим. На його переконання, те, що Москва визнала «паспорти» невизнаних республік, це лише перший крок.

«Росія у досить відкритій формі може прийняти рішення про надання військової допомоги, і її розміри мають сприяти забезпеченню суверенітету республік Донбасу. Я маю на увазі, перш за все, такі системи озброєння, якими ці республіки, в принципі, не можуть володіти, тому що туди не надходила російська допомога. Більше того, там дійсно можлива поява певних російських добровольців, причому у значно більшій кількості, аніж зараз», — сказав Ніконов у програмі.

Раніше Денис Вороненков, екс-депутат російської Держдуми, наголосив, що метою анексії Криму та початком інтенсивних військових дій на Донбасі було прагнення очільника Кремля Володимира Путіна відволікти увагу власних співгромадян від поганого життя в Росії.

Майбутнім 200-м російських окупантів на Донбасі присвячуємо популярну російську пісню.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-02-2017 22:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100