19.03.2024 09:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Савченко: «Я постреляла с ДНРовцами на учебных стрельбах — они отличные ребята», «Лучше бы Украиной управлял Путин, а не Порошенко»

Savchenko-separsha1

 

25 лютого 2017 року народний депутат (обрана по спискам разом з Юлією Тимошенко) Надія Савченко вдруге побувала в Макіївці для того, щоб відвідати в одній з виправних установ українських полонених.

Про це заявили в прес-службі так званого «уповноваженого з прав людини в ДНР» Дар’ї Морозової, – повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Сьогодні відбувся спільний візит в Макіївську виправну колонію уповноваженого з прав людини Дар’ї Морозової і українських громадських діячів – Надії Савченко та Володимира Рубана», – йдеться в повідомленні.

Засоби масової інформації на захід запрошені не були.

У прес-службі додали, що Надії Савченко та Володимиру Рубану була надана можливість «поспілкуватися з усіма українськими силовиками і особисто переконатися в тому, що умови їх утримання повністю відповідають всім міжнародним нормам».

При цьому Дар’я Морозова стверджує, що частина українських полонених висловила небажання повертатися в Україну.

В той час блогер, воєнкор, офіцер ЗСУ, більше двох років в АТО, що пише під ніком Капітан Прайс звернув увагу на інтерв’ю, яке опублікував сепарський паблік про Надію Савченко після візиту в Донецьк.

«Я постріляла з ДНРівцями на навчальних стрільбах – вони чудові хлопці» – рашистський паблік одразу опублікував шокуюче інтерв’ю Савченко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-02-2017 20:23 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100