29.03.2024 11:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Режим колаборантів та зрадників відкрив кримінальне провадження через «блокаду» російських поїздів в Конотопі

Poroshenko-rus2

Поліція відкрила кримінальне провадження через блокування учасниками блокади залізничних колій в Конотопі.

Про це виданню «Українська правда» заявив речник Нацполіції Ярослав Тракало, повідомляє sprotiv.org.

Провадження відкрито за ст. 279 ч. 1 КК України «Блокування транспортних комунікацій шляхом перешкоджання або іншим способом, що порушило нормальну роботу транспортних засобів».

За словами Тракала, з відповідним зверненням до поліції звернулася і «Укрзалізниця».

Він уточнив, що мова йде про зупинку народними депутатами товарного складу на 4 хвилини.

Тракало також додав, що нардеп Семен Семенченко в Конотопі зупинив ще один український товарний поїзд, з чим теж розбирається поліція.

Водночас «Штаб блокади торгівлі з окупантами» повідомив, що «у зв'язку із незаконною відмовою Укрзалізниці надати документи на поїзди, які везуть з території Росії та окупованих територій України через Росію вантажі, документів про їх походження та пункти призначення, акція у Конотопі продовжується».

«Народні депутати надають допомогу Штабу блокади торгівлі з окупантами, зупиняють вантажні потяги та здійснюють перевірку документів безпосередньо у машиніста. Електрички та пасажирські потяги учасниками акції не зупиняються», — зазначили в штабі блокади.

Там очікують від Укразалізниці негайного надання зазначених документів народним депутатам для здійснення депутатського контролю.

Разом з тим, прес-служба Російської залізниці в неділю вдень повідомила, що рух вантажних і пасажирських поїздів через прикордонну з Україною станцію Суземка здійснюється в штатному режимі.

«З 00:00 5 березня з території України на Московській залізниці — філії ВАТ „РЖД“ було прийнято за графіком 5 пасажирських і 3 вантажних потяги. Це відповідає середньостатистичному показнику. У свою чергу МЗ передала в Україну 4 вантажні склади», — відзначили в прес-службі.
У суботу «Штаб блокади торгівлі з окупантами» повідомив про відкриття нового редуту — у м.Конотоп (Сумська область).

«Через Конотоп йде одна із основних магістралей торгівлі з Російською Федерацією. На товарній станції Конотопа було знайдено декілька поїздів із Російської Федерації, в тому числі, з вугіллям марки антрацит», — заявили учасники блокади.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-03-2017 22:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100