29.03.2024 08:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Журналісти знайшли незадекларований шикарний маєток головного антикорупціонера СБУ Павла Демчини. Відео

Demchina-Pavlo1

До ЗМІ потрапила інформація про приховування елітних нерухомості та автомобілів Павлом Демчиною, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Перший заступник глави СБУ Павло Демчина приховує дорогий особняк та кілька люксових автомобілів.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив журналіст Дмитро Гнап.

«Так, це його називають „смотрящім“ за СБУ від Кононенка. Так, це він пов’язаний з гучними корупційними скандалами останніх двох років. І так, це він переслідує Марушевську за 500 грн. святкової премії. При цьому, приховує дорогий маєток і кілька люксових іномарок власної родини», – йдеться в заяві.

Учасники блокади окупованого Донбасу стверджують, що саме Демчина курирує рух товарів і відстежує фінансові розрахунки за всіма комерційними операціями з непідконтрольними територіями.

Про це заявили учасники блокади Віктор Зайко і Сергій Теличенко.

«Демчина „кришує“ торгівлю з непідконтрольними територіями і отримує відкати за кожну поставку. При чому, як з боку ОРДЛО, так і з боку України. Кожен день блокади приносить Демчині і його поплічникам мільйонні збитки», – йдеться в заяві.

При цьому підкреслюється: активісти стверджують, що Демчину контролює нардеп від БПП та близький друг Порошенка Ігор Кононенко – «Демчина виконує команди Кононенко. Це пояснює, чому влада і БПП так активно засуджують блокаду – вона не дає їм заробляти мільйони доларів».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-03-2017 21:11 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100