19.04.2024 07:00 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Під час розгону блокадників на Донбасі зникли 3 депутати та волонтер з Ніжина, — нардеп Анна Романова

dictatorship stop

13 березня 2017 року відбувся розгін учасників блокади окупованих територій на «16 редуті» у селі Щербинівка на Донеччині. Саме в цей сам зникли три депутати Ніжинської міської ради: Юрій Галата, Олександр Ющенко, Костянтин Смалій, а також ніжинський волонтер Сергій Козієнко. Тривалий час вони не виходять на зв'язок.

Це на своїй сторінці у Facebook підтвердила нардеп Анна Романова, повідомляє sprotiv.org.

«Костя разом з іншими небайдужими та мужніми ніжинцями протистояли торгівлі з оккупантами» — написала вона, додавши, що нардепи від її фракції вимагають від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова звільнення та повернення усіх затриманих.

За словами Парасюка, силовики застосовували БТРи та вогнепальну зброю і стверджує, що внаслідок розгону є поранені.

Його парламентський колега Ігор Луценко із «Батьківщини» із посиланням на неназвані джерела заявив про 30 затриманих.

«За повідомленням волонтерів, 16-й редут повністю розгромлено. Джерела повідомляють про близько 30 затриманих, про операцію, у якій брали участь тітушки, СБУ та Нацгвардія — спочатку редут було оточено, потім почалися побиття та затримання, мобільні телефони у учасників блокування позабирали», — написав він.

Штаб блокади 13 березня заявив, що невідомі тітушки вдерлися до редуту «16 добровольчого батальйону» у Кривому Торці на БТРах.

У СБУ, натомість, запевняють, що не штурмують блокадників, а борються з диверсантами.

Пізніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що в ході операції силовиків було затримано 46 осіб і вони знаходяться у Торецькому райвідділку поліції.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-03-2017 22:57 | Кількість переглядів 10703 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100