19.04.2024 06:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Активісти вийшли під Волинську ОДА через масові затримання учасників акцій з блокади торгівлі з окупантами

bariga-ATO1

Місцеві активісти викликали на розмову керівника Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика у зв’язку із затриманням учасників акцій з блокади торгівлі з окупованими територіями.

Про це повідомляє sprotiv.org.

Згідно з інформацією «Волинських новин», активісти вимагали, щоб керівник області висловився за чи проти акції з блокади. Той відповів, що він проти блокади, хоча й не підтримує силовий розгін редуту.

Така відповідь протестувальників не задовольнила. Вони кричали «Ганьба».

Пізніше у розмові з ними Гунчик заявив: «Я з Порошенком був, є і буду. Подобається вам це чи не подобається. І в гроб з ним ляжу».

Активісти увійшли до будівлі облдержадміністрації.

Вони висунули три вимоги: звільнити затриманих учасників блокади, звільнити з посади заступника глави Нацполіції В'ячеслава Аброськіна, висловити офіційну підтримку блокади

За даними ВолиньPost, в адміністрацію приїхали начальник управління СБУ Юрій Фелонюк та головний поліцейський області Петро Шпига.

Активісти заявили, що залишатимуться всередині будівлі, доки не відпустять затриманих.
доповнюється

Раніше в СБУ заявляли, що проводять контрдиверсійні заходи в зоні АТО.

«Ми нікого не штурмуємо, проводяться контрдиверсійні заходи», — прокоментувала речник СБУ Олена Гітлянська заяву «Штабу блокади торгівлі з окупантами» про нібито штурм їхнього редуту на станції «Кривий Торець».

У повідомленні, опублікованому в Фейсбуці на сторінці «Штабу блокади торгівлі з окупантами» в понеділок, було зазначено, що редут на залізничній станції «Кривий Торець» в смт Щербинівка Торецької міськради Донецької області захопили співробітники СБУ та Корпусу оперативного раптового дії (КОРД) Національної поліції.

Згодом СБУ повідомила про затримання в зоні проведення антитерористичної операції 43 людей зі зброєю.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-03-2017 23:07 | Кількість переглядів 7510 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100